BOSCH_ALBANIAN_RGB
Bosch ju dhuron:

Zgjatje falas të periudhës së garancisë

Elektroshtëpiaket Bosch ju a bëjnë jetën me të lehtë. Prandaj Bosch ju ofron dy vjet garanci te prodhuesit nga momenti i dorëzimit dhe ju ofron një mundësi fantastike: Thjeshtë zgjateni falas periudhën e garancisë në pesë vite të disa pajisjeve të caktuara. Përderisa ne zbatojmë të njejtën saktësi në çdo detaj, ju ofrojmë gjithashtu mundësinë të zgjateni falas garancinë në dhjetë vite në disa pjesë.

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

null

Regjistroni pasjisjen e juaj falas dhe zgjateni garancionin për pesë vite

Raportoni dështimet

Elektro-Servis Sh.p.k

Rr. Shkelqim Fusha, Selite, Pallati “Matrix Konstruksion”, Kati 0 dhe +1
1060, Tiranë
Tel: +355 4 227 8131
Tel/Fax: +355 4 227 8130
Cel: +355 68 407 5937
E-mail: info@elektroservis.al

XPERT Servis Sh.p.k

Rr.Kasem Shima, Godina Pranë urës Mëzezit,
Kodi postar 1050 Mëzez, Tiranë
Tel : +355 4 480 6061 / +355 4 227 4941
Cel: +355 69 604 5555
E-mail: info@xpert.com.al