BOSCH_ALBANIAN_RGB

Garanci për EcoSilence Drive™

Nuk është thjesht një shprehje, ne e garantojmë këtë. Motori i lavatriçes dhe lavatriçes-larëses është Bosch Series 4, 6, 8 dhe HomeProfessional i garantuar për 10 vitet e ardhshme.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kushtet e promocionit

Ju mund të gjeni kushtet për zgjatjen e periudhës së garanacisë KËTU

Informacioni e produktit

Zmadhojeni ta shikoni  së afërmi informacionin për produktin

Procesoni regjistrimin

Përderisa na duhet të gjenerojmë çertifikatë me informacionin nga ju, ju lutem shtypni vetëm një herë ‘DËRGO’ dhe prisni konfirmimin