BOSCH_ALBANIAN_RGB

Kuzhine inkaso, lavastovilje ose frigorifer

Nese ju nga data 1.4 – 30.6.2021 blini një lavatriçe ose larëse tharëse Bosch dhe ju e regjistroni ate deri ne 30 dite pas blerjes,  do te beheni perfitues i 5 vjet garanci(përveç garancisë 2 vjeçare nga fabrika, ju mund të përfitoni 3 vite garanci shtesë).
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kushtet e promocionit

Ju mund të gjeni kushtet për zgjatjen e periudhës së garanacisë KËTU – PDC, PCG, PRF

Informacioni e produktit

Zmadhojeni ta shikoni  së afërmi informacionin për produktin

Procesoni regjistrimin

Përderisa na duhet të gjenerojmë çertifikatë me informacionin nga ju, ju lutem shtypni vetëm një herë ‘DËRGO’ dhe prisni konfirmimin